Engeller Bizi Durduramaz

TAC’li IB öğrencileri, işaret dili öğrenmeye başlayarak okulumuzda farkındalık yarattı. Törenlerimizde işaret diliyle hazırlanmış bölümler konularak, okul toplumumuzun konuya olan ilgisi arttırıldı. Okul tanıtım filmimizi işaret diliyle tercüme eden öğrencilerimiz, bu fikrin nesiller boyu devam etmesini hedeflemektedir. Okulumuzda engelleri ortadan kaldıran, engelli bireyleri topluma kazandıran bilincin sürdürülebilir hâle gelmesini hedeflemekteyiz. Öğrencilerimizin bu konuya ilgisini takdir ediyor ve teşekkür ediyoruz.