Engelleri Aşan Kampüs: Tarsus Amerikan Koleji

Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası Kapsamında, TAC’li IB öğrencileri farkındalık çalışmaları yaptılar. Okulumuzun toplumdaki her bireyi kucaklayan felsefesini duyurmayı hedefleyen çalışma kapsamında, 9. sınıf öğrencileri, 11 ve 12. sınıf IB öğrencileri, “Engellere Gözümüzü Kapatmıyoruz” sloganıyla farkındalık çalışmaları yaptılar. Tarsus Görme Engelliler Merkezini ziyaret eden öğrencilerimiz, derslerde ve okul bahçesinde etkinlikler yaptı, sokak röportajları ile “engelleri aşan TAC” fikrini yaymaya çalıştı. Toplum Hizmeti Koordinatörü Fatma Yiğitoğlu gözetiminde yapılan etkinlikler için öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.