Tarsus Alzheimer Derneği ile Sosyal Sorumluluk Çalışmaları

Yatılı ve gündüzlü TAC öğrencilerimiz, ailelerinin de desteğiyle Alzheimer dernekleriyle pandemi döneminde ara verdikleri çalışmalara yeniden başladılar. Bu çalışmaların TAC okul ortamında da yapılıyor olması öğrencilerimizi ayrıca mutlu etti. Yılın başından itibaren IB CAS Koordinatörümüz Fatma Yiğitoğlu süpervizörlüğünde, öğrencilerimiz Eylül ayından itibaren Tarsus Alzheimer Derneği ile işbirliği içerisinde çeşitli projelerde yer aldılar. 29 Ekim’in anlam ve önemiyle ilgili çalışmalar, Mersin ili Alzheimer Farkındalık Çalışmaları için video hazırlama ve el sanatları kursuna destek gibi etkinliklere katıldılar. Yeni Yılda ise okulumuz Sadık Paşa Fuaye alanında yaklaşık 25 yaşlı amca ve teyzemize kutlama hazırlayarak, öğrencilerimiz ilk dönemde anlamlı birçok etkinliğe imza attılar.