TAC Lise Kız Basketbol Takımımız Bölge Şampiyonluğuna Yükseldi

TAC Lise Kız Basketbol Takımımız, 10 Şubat Perşembe günü oynanan Mersin İl Finalinde Adnan Özçelik Anadolu Lisesini 53-43 yenerek Mersin İl Şampiyonu oldu.

Takımımızın maçlarına Bölge Şampiyonasında devam edeceğini gururla paylaşıyoruz.

Tüm oyuncu ve teknik ekibimizi kutluyor, maç süresince bizlerden desteklerini esirgemeyen başta SEV YK Üyeleri, Okul Başdanışmanımız Mr. Trujillo ve Okul Aile Birliği Başkanı olmak üzere tüm TAC Ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bölge Şampiyonluğu Programının açıklanmasının ardından bilgilendirme yapılacaktır.