Öğrencimizin Milli Takım Gururu

Hazırlık öğrencimiz TAC’26 Mehmet Alp Uyan, Ankara’da 16-20 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen U15 Milli Takım seçmeleri sonucunda, 02-07 Mart tarihleri arasında Kuzey Makedonya’ya gidecek U15 Milli Takımımıza seçilmiştir.

Öğrencimizin babası TAC’81 Ahmet Uyan da bir dönem Genç Milli Takım oyuncusu olarak forma giydi ve Basketbol bursu ile ABD’de üniversite okudu. Ağabeyi TAC’22 Hasan Can Uyan da kendisi gibi TAC Basketbol Takımında forma giyiyor ve dönemin Öğrenci Birliği Başkanlığını yürütüyor.

Aileden gelen basketbol tutkusunu devam ettiren öğrencimiz Mehmet Alp’i gururla kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.