Geleneksel Çocuk Şenliğine Hazırız

TAC’nin toplum lideri öğrencileri, her yıl farklı köy okullarından küçük kardeşleri ile kampüsümüzde bir araya gelir, onlara farklı ders gruplarında çalıştaylarla eğitimler verirler. Salgın döneminde ara verilen bu çalışmalarımızı bundan sonraki dönemde başlatmak üzere harekete geçtik. Sürdürülebilir olması ve kalıcı öğrenmenin sağlanması amacıyla, iki haftada bir devam edecek olan Çocuk Şenliğimizde; Robotics, Fen Deneyleri, İngilizce-Almanca-Fransızca, Resim-Müzik atölyeleri ve Spor faaliyetleri yapılması planlandı.

Bu küçük yüreklerin içlerindeki “ben’”i keşfetmelerine biraz olsun yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. Küçük kardeşlerinin hayatlarında fark yaratmayı amaçlayan, 134 yıllık TAC geleneğini sürdürülebilir kılan TAC öğrenci ve öğretmenlerimize minnettar olduğumuzu paylaşır, saygılarımızı sunarız.