Öğrencimiz Basketbol Milli Takım Havuzuna Girmeyi Başardı

Hazırlık A sınıfı öğrencimiz TAC’26 Anıl Alyanak’tan basketbolda milli başarı! Federasyon 2022 Faaliyet Programında yer alan Basketbolcu Havuzu Tarama Programı- Anadolu Etabı sonucunda U14 Yıldız Erkek Takımı geniş sporcu kadrosu belirlendi. Kadroda, Hazırlık A sınıfı öğrencimiz TAC’26 Anıl Alyanak da yer alacak. Öğrencimiz Alyanak, FIBA Altyapı Gelişim Projesi kapsamında 26-30 Mart 2022 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşecek kampa davet edildi.

Gurur duyduğumuz öğrencimiz Anıl Alyanak’ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.