“Sevgiye Engel Yok” Dediler, Gençlik Haftasını İşitme Engelliler ile Kutladılar

Engelli birey yoktur, engelli kalpler vardır” ilkesiyle yola çıkan TAC’li öğrencilerimiz, Gençlik Haftasında yine çok önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptılar.

Tarsus’taki işitme engelli bireylerle keyifli bir kahvaltı etkinliğinde bir araya gelen öğrencilerimiz, iki yıldır okulumuzda devam eden farkındalık çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

İşaret dilini tüm topluma yaymayı, gençleri hayata kazandırmayı hedefleyen öğrencilerimiz, bu konuyla ilgili çalışmalarını işitme engelli dernek üyeleriyle devam ettirmeyi planladılar.

Masa tenisini ilk kez deneyimleyen, basketbol topuna ilk kez dokunan konuklarımız, öğrencilerimizin misafirperverliğiyle çok mutlu oldular.