Alıntı Yapma Kendin Ol!

Hazırlık, 9, 10, 11 & 12 Sınıflar ( 19 şubat 2016)

Türkçe Tiyatro Kulübü öğrencileri İzmir’de başlayan drama eğitimi sürecini Tarsus Amerikan Kolejinde devam ettirdi. Beş günlük eğitim sürecinin ardından 19 Şubat 2016 Cuma günü Türkçe Tiyatro Kulübü öğrencilerinin gerçekleştirdiği “Doğaçlama Etkinliği’’ büyük beğeniyle izlendi. Herhangi bir yazılı metne dayanmayan, dekor ve müziğin olmadığı bu tarz bir etkinlikte öğrencilerin büyük bir cesaret göstererek sahneye çıkmaları, yaratıcılıklarını ortaya koymaları ve bu bağlamda öz güvenlerini geliştirmeleri gelecek adına oldukça değerliydi.

Katılan Öğrenciler: Yıldız Altın, Dilşah Özbay, İnci Ovat, Firdevs İnci Alpay, Selin Seçen, Güneş Sezer, Kutay İleri, Kerem Dilaver Kurt, Deniz Salihoğlu, Melike Çağla Alpay, Nida Görkem Aktaş