19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Töreni Coşku ile Kutlandı

Açılış konuşması için 10. sınıflardan sorumlu Müdür Yardımcımız Oğuz Çaylar'a teşekkür ediyor, emeği geçen herkese saygılarımızı sunuyoruz.

Müzik Sınıfı Öğrencilerimiz John Lennon'ın ''Imagine'' Şarkısını Ukulele ile Çaldılar

TAC müzik grubumuz ECHO’nun katkılarıyla hazırlanan müzik sınıfı öğrencilerimize bu anlamlı çalışmaları için teşekkür ediyor, kendileri ile gurur duyduğumuzu paylaşmak istiyoruz.

1. UKULELE

E. GİTAR: KAAN K. TAC’24

BAS GİTAR: EFE İ. TAC’24

CAJON: DEMİR G. TAC’25

Öğrencilerimizin müzik performanslarını izlemek için görsele tıklayınız.

Günün anlam ve önemini vurgulayan dans çalışmaları için tüm Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Dans performanslarını izlemek için görsele tıklamanız yeterli.