Kitaplar Yoları Aştı...

Hazırlık, 9, 10, 11 & 12 Sınıflar ( 20 Şubat 2016)

Kulak Köyü İlköğretim Okulu Gezici Kütüphane

Tarsus  Amerikan Koleji olarak kitap okumayı ve okutmayı hedef alan öğrencilerimizle kitabi olmayan tüm çevre köylere, gezici kütüphane etkinliği ile ulaşmaya çalıştık.Beden Eğitimi öğretmeni Dilek Başaran ve Edebiyat öğretmeni Tuba Karabag’ın 9 öğrenci ile Kulak Köyü İlköğretim Okulu’na yapılan gezici kütüphane etkinliği kitap sevgisinin yanı sıra kardeş okul öğrencileri ile eğlenceli vakit geçirnelerini de sağladı.Öğrencilerimiz kitap önerilerinde bulunup sıcak ilişkiler kurdular.Etkinliğin diğer bir bölümünde ise küçük öğrencilerle çeşitli oyunlar oynandı.