TAC Akran Rehberliği Kabul Töreni

TAC Akran Rehberliği Projesi; öğrencilerimizin hem kendi dönem arkadaşlarına hem de diğer alt sınıf öğrencilerine akademik, sosyal, duygusal alanlarda destek olmasını hedefliyor. Proje kapsamında her yıl daha fazla öğrenci eğitim alıyor ve Akran Rehberliği için gönüllü oluyor.

TAC’25 Akran Rehberlerimiz için Sadık Paşa Fuaye alanında gerçekleştirdiğimiz kabul töreni ile eğitimlerini tamamladıklarını belgelediler. Okul Başdanışmanımız Mrs. Amanda Sunderman ve PDR Bölümünün hazır bulundukları törende; Akran Rehberliği eğitiminin önemi, öğrencilerin taşıyacağı rolün TAC için anlamı ve bunun öğrencilere yüklediği sorumluluk bir kez daha vurgulandı. Projenin kendisi için çok önemli olduğunu belirten Mrs. Sunderman, çalışmaya katılan öğrencileri tebrik etti.

Akran rehberlerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.