Hazırlık Sınıfı Öğrencileri Kütüphaneleri ile Tanıştılar

Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz kütüphane oryantasyonlarını tamamladılar. Kütüphane işleyişi ve kullanımı ile ilgili yapılan sunumlarla öğrencilerimizin kütüphanelerini daha yakından tanıma fırsatı bulmaları sağlandı. Oryantasyonun ilk bölümünde kütüphanemizin imkanlarından nasıl yararlanacaklarını öğrenen öğrenciler, ikinci bölümünde ise kare kod etkinliği ile kendilerine verilen görevleri başarıyla tamamladılar. Tüm hazırlık sınıfı öğrencilerimize hoş geldiniz diyor, sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmelerini diliyoruz.