2022-2023 Akademik Dönem 12 IB Bilgi Kuramı Sergisi

12 IB sınıfı öğrencilerimiz, TOK “Bilgi Kuramı” dersi çalışmalarının bir ürünü olan, uzun soluklu bir çalışmanın sonucunda ortaya çıkan sergilerini, 30  Eylül 2022 Cuma günü okulumuzun tarihi Sadık Paşa Konağında başarıyla sundular. 12 IB öğrencilerinin bilginin doğasını ve kaynağını güncel yaşamlarından objelerle anlattıkları bu serginin dinleyicileri ise 10 IB ve 11 IB sınıfındaki kardeşleriydi. 12 IB sınıfı öğrencilerimiz, TOK derslerinde edindikleri deneyimlerini IB yolculuğuna yeni başlamış olan kardeşlerine bu sergi aracılığıyla aktardılar. Kendilerini yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.