Öğrenci Birliği ile Okul Dışında Bir Gün

2 Ekim Pazar günü TAC Öğrenci Birliği'nin seçilmiş öğrenci temsilcileri, danışman öğretmen ve idarecileri Mrs. Sunderman (Okul Başdanışmanı), Ms. Borgerding (IBDP İşletme Öğretmeni), Hasan Ateş (Müdür Yardımcısı) ve Fırat Bozkurt (Beden Eğitimi Bölüm Başkanı) ile birlikte liderlik etkinlikleriyle dolu bir gün geçirdiler. Gruba, TAC mezunumuz Necati Güler Bey de katılarak uzun yıllara yayılan liderlik tecrübesini öğrencilerle paylaştı. Bu Öğrenci Birliği Buluşmasının amaçları, herkesin birbirini tanıması, ilişkiler kurması, liderlik becerilerini geliştirmesi ve ilk dönem için hedefler belirlemesi idi. İlgi çekici aktivitelerle dolu bu günde herkes birlikte harika zaman geçirdi! TAC toplumu olarak, bu yıl için belirlediği iddialı hedeflerini gerçekleştirmeye çalışacak olan Öğrenci Birliği’nden başarı haberlerini almayı bekliyoruz.