Okul Aile Birliği Toplantısı

2022-2023 eğitim-öğretim yılının ilk Okul Aile Birliği Toplantısı 13 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşti.

Okul Aile Birliğine yeni katılan üyelerin yanı sıra üyeliğe devam eden velilerimizi de görmek bizleri oldukça mutlu ettti. Okul Başdanışmanı Mrs. Amanda Sunderman, Okul Müdürü Ahu Arslan, Müdür Yardımcısı Hasan Ateş, öğretmen temsilcileri Gonca Aynacı ve Çiğdem Altan ile çok sayıda veli bir araya gelerek yeni eğitim öğretim yılı planını ve diğer değerli konuları görüşme fırsatı buldular.

TAC'nin donanımlı öğretim kadrosuyla, öğrencilerin eğitimini en iyi şekilde planlamanın okulun önceliği olduğunu vurgulayan Mrs.Sunderman, öğrencilere sunulan ayrıcalıklı fırsatlara da dikkat çekti. Olumlu ve verimli geçen toplantı için değerli zamanlarını ayıran TAC velilerine teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.