UAA Sonbahar Basketbol Turnuvasında TAC Erkek Basketbol Takımı Şampiyon, Kız Basketbol Takımı ise Turnuva 2.si Oldu

9-10-11 Aralık tarihleri arasında Üsküdar Amerikan Kolejinin (UAA) ev sahipliğini yaptığı Sonbahar Basketbol Turnuvasına İzmir Amerikan Koleji (ACI), Tarsus Amerikan Koleji (TAC), SEV Amerikan Lisesi (SAC) ve Robert Kolej basketbol takımları katıldı. Okul Müdürü Ahu Arslan, Müdür Yardımcısı Hasan Turgut ve eski milli basketbolcu mezunumuz Necati Güler (TAC’75) turnuva boyunca sporcuların yanında yer aldı. Eski Mill Basketbolcu ve Basketbol Federasyonu Kadın Milli Takımlar Direktörü Nilay Kartaletepe’nin hava atışı ile başlayan turnuvada birbirinden çekişmeli mücadeleler yaşandı.

UAA Sonbahar Basketbol Turnuvasında TAC Erkek Basketbol Takımı Şampiyon oldu. TAC Kız Basketbol Takımı da turnuva ikincisi olarak okulumuzu başarıyla temsil etti.

Aynı zamanda erkeklerde 12. sınıf öğrencisi ve aynı zamanda takım kaptanı Aldemir Konuk, kızlarda ise 10. Sınıf öğrencisi Sera Hocagil turnuvanın MVP ödülüne layık görüldü. Sergiledikleri üstün performanslarından dolayı bizleri gururlandıran tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Başta turnuvaya ev sahipliği yapan UAA’ya ve sporcuların her zaman yanında olan, emeği geçen herkese teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.

09.12.2022

Erkekler TAC 72 – ACI 40