TAC Erkek Basketbol Takımı Mersin Şampiyonu Oldu

29 Aralık Perşembe günü Mersin Servet Tazegül Spor Salonunda oynanan Mersin Lise Genç A Erkek Basketbol Final müsabakasında TAC Basketbol Takımımız, Mersin Toros Kolejine karşı 74 – 61 skorla üstünlük sağlayarak şampiyon olmayı başardı. Okul Basketbol Takımımız 07 – 11 Şubat 2023 tarihlerinde oynanacak Okul Sporları Bölge Şampiyonasında okulumuzu ve ilimizi temsil etme gururunu yaşayacak. Şampiyon öğrencilerimizi tebrik ediyor Bölge Şampiyonasında başarılarının devamını diliyoruz.