Anne Yemeklerinin Sunulduğu ‘’Geleneksel Yatılı Öğrenci Akşam Yemeği’’

Okul Aile Birliği Toplantısı sonrasında, Okul Aile Birliğinin tüm üyelerinin katılımlarıyla bu yılın ilk “Yatılı Öğrenci için Anne Yemekleri” etkinliği gerçekleşti.

Okul Aile Birliğimizin ve velilerimizin de destekleriyle büyük bir özveriyle hazırlanan akşam yemeğinde, okulumuzdaki yatılı öğrencilerimiz ile yeniden bir araya gelindi.

Geleneksel hale gelen bu güzel etkinlikteki yemeklerin hepsi öğrencilerin istekleri doğrultusunda hazırlandı. Birbirinden farklı ev yemeğinin bir arada olduğu masalara yatılı öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi. Öğrencilerimiz için sevgiyle hazırlanan lezzetli ikramları keyifle ve iştahla yedikleri gözlerden kaçmadı.

Özenle hazırlanmış bu güzel yemekler ve emekleri için tüm Okul Aile Birliği üyelerimizle birlikte katkıda bulunan tüm velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.