TAC Bears Robotik Takımı ‘’Innovate Award Ödülü’’nü Aldı

24-25 Aralık tarihleri arasında Robotik Kulübü öğrencilerimizin oluşturduğu ‘’TAC Bears Robotik Takımı’’, İstanbul Hisar Okullarının ev sahipliğinde gerçekleşen ‘’Vex Robotics Lise Turnuvası’’na katıldı. Öğrencilerimiz, robot tasarım sürecinin anlatıldığı, mühendislik defterinin incelendiği turnuvada, jüri görüşmelerinin ardından ‘’Innovate Award Ödülü’’nü almayı başardılar.

Aldıkları bu ödül ile 25-26 Şubat 2023 tarihlerinde gerçekleşecek olan Türkiye Ulusal Finaline katılmaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, finalde başarılarının devamını diliyoruz.