Avrupa Gençlik Parlamentosu (EYP) Kulübü öğrencilerimiz EYP Türkiyeʼnin düzenlediği Eğitime Katıldılar!

Okulumuzun Avrupa Gençlik Parlamentosu (EYP) Kulübü öğrencileri 24-25 Aralık 2022 tarihleri arasında Gebzeʼde TEV İnanç Türkeş Özel Lisesiʼnde gerçekleşen Avrupa Gençlik Parlamentosu 101 ve 201 eğitimlerine katıldılar.

Eğitim süresince öğrencilerimiz birçok becerilerini geliştirirken, aynı zamanda akademik, organizasyon ve medya alanında çeşitli modüller aldılar. Öğrencilerimiz bu eğitimle birlikte Avrupa Gençlik Parlamentosu Türkiyeʼnin resmi üyesi oldular ve gelecek dönemlerde Avrupaʼnın dört bir yanında farklı konferanslar ve eğitimlere katılım sağlayacaklar. Öğrencilerimizle gurur duyuyor, bavrupaaşarılarının devamını diliyoruz.