TAC’li Toplum Liderleri Öğrencilerinden Hastanede Tedavi Gören Küçük Kardeşlerine Yeni Yıl Sürprizi

11 IB sınıfı öğrencilerin liderliğinde 9, 10, 11 ve 12 sınıf seviyelerinden oluşan bir grup öğrencinin hazırladığı yeni yıl hediye paketleri, Tarsus’ta bulunan hastanede tedavi gören çocuklara teslim edildi. Yeni yılı hastanede geçirecek çocukların biraz olsun yeni yıl heyecanını yaşamaları ve eğlenmelerini hedefleyen bu ziyaretleri sırasında, öğrenciler hem hasta çocuklarla, hemde onlarla gönülden ilgilenen sağlık personeli ile sohbet etme imkanı buldular. Ziyaretleri sırasında tedavi gören kardeşlerinin gözlerindeki ışıltıyı görmeleri her şeye değdi.

Her alanda ihtiyacı olanların yanında olmanın verdiği manevi huzuru yaşamalarına imkan sunan bu çalışmalarda, her bir öğrencinin bu bilinci yaşam felsefesi haline getirmeleri hedeflenmektedir. Öğrencilerimize bu özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyor, geleceğin toplum liderleri olma yolunda başarılar diliyoruz.