Geleneksel TAC Toplum Hizmetleri Yeni Yıl Partisi 28 Aralık Günü Kutlandı

“Çok Çalış, Çok Gül, Birbirine Sıkı Bağlan” temasıyla gerçekleşen toplum hizmetlerinin en eğlenceli etkinliklerinden biri olan ‘’Yeni Yıl Partisi’’ 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin organizasyonu ile gerçekleşti. Demirhisar Köyü ve Kanberhöyüğü Köyü İlkokullarından gelen kardeşleriyle yaptıkları etkinlikler minik kardeşleri kadar TAC’lileride eğlendirdi.

İngilizce dersinde ‘’Yeni Yıl’’ temalı kelimeler öğrenen, kısa film izleyip analiz eden minik öğrenciler bir kez daha TAC kampüsünden yüzlerinde gülümseme ve kalplerinde umutla ayrıldılar.

Organizasyonu gerçekleştiren IB ve Ulusal programdaki bütün TAC öğrencilerine teşekkür ediyor, bu alanda destek veren öğretmenlerine saygılarımızı sunuyoruz.