29 Nisan Cumartesi günü, Tarsus Amerikan Koleji'nin ev sahipliğinde, "Harekette Bereket" temasıyla üçüncü TEDx etkinliği gerçekleştirildi. Altı konuşmacının ilham dolu paylaşımları, TAC öğrencileri ve personeli ile diğer katılımcılar için yeni ufuklar açtı. Bu etkinlik, tamamiyle öğrencilerimiz tarafından organize edilen bir organizasyondur ve 11. sınıf IB öğrencimiz Alpartun Günhan ve 12. sınıf öğrencimiz Aldemir Konuk liderliğinde gerçekleşmiştir.

1984’e kadar uzanan bir geçmişe sahip olan “TED” konuşmaları, “Paylaşılmaya değer düşünceler” mottosuyla dünya çapında düzenlenen konferans serisidir. “TEDx” konuşmaları ise daha yerel çapta düzenlenebilen ve özgün seslerin, söylemlerin paylaşılmasını sağlayan önemli bir paylaşım platformudur.
Başından sonuna kadar çok keyifli geçen organizasyonumuz için emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.