16-20 Nisan 2023 tarihlerinde Özel İstanbul Robert Lisesi tarafından düzenlenen Model Birleşmiş Milletler Konferası’nda öğrencilerimiz Yugoslavya, Vietnam ve Birleşik Arap Emirlikleri olarak okulumuzu temsil ettiler. 14 öğrencimiz ülke delegesi olarak çeşitli komitelerde dünya meselelerine farklı bakış açısı geliştirdiler.

11-IB snıflarından öğrencimiz Cenk Sağlam ise Uluslararası Adalet Mahkemesi komitesinde yargıç olarak görev aldı.MUN Kulubü öğrencilerimizi tebrik ediyor, gelecek konferanslar için başarılar diliyoruz.