Tarsus Amerikan Kolejinin 2023 Dönemi Mezunları, 23 Haziran’da düzenlenen coşkulu bir törenle keplerini giyip, diplomalarını aldılar.

TAC’nin tarihi kampüsünde düzenlenen törene SEV Vakfı yöneticileri, TAC Mezunlar Derneği üyeleri, TAC idarecileri, öğretmenleri ve velileri katıldı.

Bu yılki mezuniyet töreninin konuk konuşmacısı, SEV Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi TAC’67 Jozef AMADO oldu.

Mezuniyet töreni; Okul Müdürü Ahu Arslan (UAA’87), Başdanışman Amanda SUNDERMAN, Sağlık ve Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi (TAC’67), TAC Mezunlar Derneği Başkanı Mehmet Özel (TAC’90) ve okul birincisi Elif Öykü SELANİK ’in (TAC’23) yaptıkları konuşmalarla başladı.

Daha sonra Okul Müdürümüz Ahu ARSLAN (UAA’87) ve Okul Başdanışmanımız tarafından Okul birincisi Elif Öykü SELANİK (TAC’23), ikincisi Bora YILMAZER (TAC’23) ve üçüncüsü İdil TÜNEL ’e (TAC’23) sertifikalarının takdimi yapıldı.

Okulumuzun en önemli ödüllerinden biri olan Dr. Ertan Dumanlı Örnek Öğrenci Ödülü, 11. sınıflardan seçilen Asya YILMAZ’’a (TAC’24), SEV SEV Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi (TAC’67) Jozef AMADO tarafından takdim edildi.

Öte yandan okul birincimize beş yıldan bu yana verilen “Ahmet Yaltır Akademik Başarı Ödülü” de verilmektedir. SEV Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi (TAC’67) Jozef AMADO, bu ödül kapsamında merhum Ahmet Yaltır adına okul birincisine 3 bin dolar para ödülüyle destek olmaktadır.SEV Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi (TAC’67) Jozef AMADO, bu yılın ödülünü Okul Birincimiz Elif Öykü SELANİK’e takdim etti.

Öğrenci Birliğinin devir-teslim töreninin ardından 12. sınıf öğrencileri mezuniyet sertifikalarını alıp, tarihi Stickler Binasının merdivenlerinde keplerini atarak mezuniyet coşkusunu yaşadılar ve yaşattılar.

TAC 2023 mezunlarımızı kutluyor ve yeni mezunlarımıza bundan sonraki yaşamlarında başarılar ve mutluluklar diliyoruz.
 #tarsusamericancollege