Öğrencilerimiz, İngilizce becerilerin yanında uluslararası bilinci geliştiren, küresel problemleri işbirliği ile çözmeyi hedefleyen Model Birleşmiş Milletler Konferansları’nda okulumuzu başarıyla temsil etti.

15-18 Şubat tarihlerinde Selanik’te bulunan Anatolia College’da gerçekleşen Avrupa’nın en saygın MUN konferanslarından biri olan ACMUN’a katılan öğrencilerimiz Cezayir, Pakistan ve Zimbabwe temsil etti. Selanik’in tarihi atmosferinde Atatürk Evi ve Müzesini de ziyaret eden öğrencilerimiz konferansta Selanik Konsolos Yardımcısı tarafından karşılandı.

Okulumuzu, ulusal ve uluslararası birçok konferansta başarıyla temsil eden öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.