19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftasında, okulumuz beden eğitimi bölümü tarafından organize edilen Milli Takım Yıldızları Onur Panosu'nun açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Bu anlamlı etkinlikte, 2023-2024 yılı itibarıyla olimpik branşlarda milli olan oyuncularımızın isimleri Onur Panosu'na gururla yazıldı. Basketbol branşında Anıl A. ve satranç branşında Taylan Rüzgar İ.'nin okulumuzu ve Türk bayrağını başarıyla temsil etmeleri bekleniyor.

Öğrencilerimizi tebrik eder, Onur Panomuzun öğrencilerimiz için ilham kaynağı olmasını ve her yıl daha fazla ismin eklenmesini temenni ederiz.