İŞ İLANLARINI GÖRMEK İÇİN İŞE ALIM PLATFORMUMUZ teachabroadturkey.com ADRESİNİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Tarsus Amerikan Koleji’nde kurumsal hedefler, akademik hedefler ve çalışanların kariyer hedeflerine eşit değer verilir. Bu anlayışla oluşturulan eğitimci ve idareci kadrosunun tüm bilgi ve yeterlikleri ile okula hizmet ederken kendini geliştireceği ortamı bulması sağlanır. TAC bu sayede eğitim gibi dinamik bir alanda kendini sürekli yenileyerek yoluna devam edebilmiştir.

TAC ailesinin tüm üyeleri varlıklarıyla kurumumuza değer kattılar. Bir gün sizi de bu çatı altında görmeyi çok isteriz.

Kadro ihtiyacı oluştuğunda web sitemiz ve ulusal gazetelerin iş ilanı sayfalarında duyurulur. Özgeçmiş bilgilerinizin veri bankamızda bulunmasını isterseniz, Başvuru Formunu doldurup özgeçmişinizi Word ya da PDF dokümanı olarak ekleyebilirsiniz.

SEV Linkedin hesabını takip etmek için tıklayınız.

2024-2025 Eğitim- Öğretim Yılı için açık pozisyonumuz:

“CIS Uluslararası Çocuk Koruma Çalışma Kolu”nun standartlarına paralel olarak kurumlarımız, işe alım süreçlerinde çocuk koruma konusuna titizlikle yaklaşıp büyük önem vermektedir.

Kurumlarımızda çalışanlar, “Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi”nin yanı sıra, SEV’in etik kuralları ve değerlerinin uygulanması konularında da örnek oluştururlar.

Aşağıdaki formu eksiksiz doldurup özgeçmişinizi paylaşabilirsiniz.

Okulumuza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

“CIS Uluslararası Çocuk Koruma Çalışma Kolu”nun standartlarına paralel olarak Tarsus Amerikan Koleji (TAC), işe alım süreçlerinde çocuk koruma konusuna titizlikle yaklaşıp büyük önem vermektedir.

SEV/Amerikan Okulları’ndaki öğretmenler, “Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi”nin yanı sıra, okulun etik kuralları ve değerlerinin uygulanması konularında da örnek oluştururlar.

İş Başvuru Formu

Ad
Soyad
Size ulaşabileceğimiz e-posta adresiniz
Size ulaşabileceğimiz telefon numaranız(GSM)
Hangi pozisyon için başvuruyorsunuz
Notlar

Vermiş olduğum tüm bilgilerin doğru ve tam olarak tarafımdan doldurulduğunu beyan eder, işe alındıktan sonra, bilerek yanıltıcı veya eksik bilgi verdiğim anlaşıldığı takdirde, iş akdimin ihbarsız ve tazminatsız feshini kabul ettiğimi onaylarım.

Önyazı Ekle
Özgeçmiş Ekle