Okul Tesis Yönetim ve İşletim Hizmeti (temizlik ve bakım, bahçe bakım, teknik bakım ve onarım, kurye-şoför hizmetleri) ve Güvenlik Hizmeti dönemsel sözleşmelerle güvenilir firmalar tarafından verilmektedir. Şu anda bu hizmetler İngiliz Compass Group Plc. şirketi olan SOFRA Grubu’nun “Multi-Hizmetler Şirketi” Eurest Services  ve Euroserve Güvenlik A.Ş. tarafından sağlanmaktadır.

Türkiye'de 1987  yılından beri sahip olduğu yerel bilgi birikimi ve tecrübeyle hizmetlerini sunan EUREST SERVİCES,  (TSE EN ISO 9001:2008) Kalite Yönetim Sertifikasını, (TSE ISO EN 22000) Gıda Güvenliği Belgesini, (TSE ISG OHSAS TS 18001:2008) İş Sağlığı Ve Güvenliği Belgesini, (TSE ISO EN 14001:2004) Çevre Belgesini ve (TSE İSO 10002 2006) Müşteri Memnuniyeti Belgesini  sektöründe ilk alan kuruluştur.

TAC’de güvenlik yirmi dört saat boyunca, sözleşmeli bir güvenlik şirketi tarafından sağlanır. Geniş ve yeşil TAC kampüsünü çepeçevre saran duvarların içinde çocuklarımız özgürce yaşarken, eğitimli güvenlik personeli ve kameralarla gün boyu korunurlar.

Tüm ziyaretçiler, okul giriş kapısında isimlerini kaydettirip aldıkları kimlik kartını gerektiğinde yetkililere gösterir. Kampüs güvenliği için gerekli bu uygulama titizlikle uygulanır. Ziyaretçiler, kampüste izinsiz dolaşamaz ve okul olanaklarından ancak müdürün bilgisi dahilinde yararlanabilirler. Güvenlik görevlileri ziyaretçileri görüşmek istedikleri kişi veya bölümlere yönlendirir.

Şirket tarafından okul içerisindeki hijyen riskleri belirlenmiş, kullanılacak makine / ekipman ve kimyasal malzeme seçimleri tanımlanan hijyen risklerine göre seçilmektedir.

Temizlik hizmetinde 4 renk sistemi uygulanmaktadır. Personel 4 renk sistemine göre eğitilerek hangi kimyasal ve malzemeyi hangi bölgede kullanması gerektiğini öğrenir. Malzeme seçimi de bu tanımlamaya göre yapılır. Tuvaletlerde, ofislerde, yaşam alanlarında hizmetin özelliğine göre farklı kat arabaları, ekipman ve kimyasallar kullanılır. Farklı hijyen risklerine sahip bölgelerdeki temizlik malzemeleri sabitlenir ve başka bölgelerde kullanımına izin verilmez. Böylece kontaminasyon riski minumuma indirilir.