Evden okula, keyifli ve güvenli yolculuk...

TAC’de öğrenci ulaşımı özel bir taşıma şirketi tarafından sağlanır. Okul Aile Birliği başkanlığında, veli temsilcilerinden oluşan “Okul Servisi Komisyonu”, MEB Taşıma Yönetmeliği’ne uygun olarak, her akademik yıl açılan ihale ile taşıma şirketini seçer.

Servis güzergâhları her sene başında ihtiyaca göre belirlenir.

Servis güzergâhları, öğrencilerin oturduğu semtlere göre belirlenir. Servisler bu güzergâhların dışına çıkamaz. Öğrencilerin okul sonrası çalışmalara kalabilmeleri ve bu servisleri kullanabilmeleri için veli izin kâğıdını okul idaresine teslim etmeleri gerekir.

2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı’nda ulaşım hizmetimiz Paşam Turizm ve Taşımacılık tarafından sağlanmaktadır.  Güzergah ve ücretlerle ilgili bilgiye şirketin www.pasamturizm.com adresinde bulunan websitesinden ulaşılabilir.