Öğrenciler okul üniforması giyme konusunda Milli Eğitim Bakanlığının düzenlemeleri ile birlikte, TAC öğrencileri olarak okulun öğrenci kılık-kıyafet kurallarına da uymaları beklenir. Okulumuzda üniforma uygulaması bulunmaktadır. Öğrencilerden, Veli-Öğrenci El Kitabı’nda ‘’Üniformalar’’ ile ilgili bölümde belirtilen kurallara uymaları beklenmektedir.

Okul üniformaları ve beden eğitimi  kıyafetleri, ‘’Ertekstil'' den online temin edilebilir. (online siparişleriniz için Ertekstil'e tıklamanız yeterli)